joi, 27 iunie 2013

JUDECĂTORI PLĂTIȚI DIN BANI PUBLICI PENTRU CA PRIN AUDIERI DISCREȚIONARE SĂ FACĂ CIRC ÎN LOC DE DREPTATE!


IONUT MATEI IA DECLARAȚII FĂRĂ RELEVANȚĂ JURIDICĂ DAR CU IMPACT MEDIATIC, DAR OBSTRUCȚIONEAZĂ MARTORUL CHEIE AL APĂRĂRII, FĂRĂ NICIO MOTIVAȚIE LEGALĂ


Audierea părții civile Marques (fostă Mureșan) Agnes Arabela de către Înalta Curte de Casație și Justiție, este un demers irelevant pentru proces.

Judecătorul, deși știa acest lucru, argumentat juridic în deciziile anterioare de achitare ale lui Bivolaru, a insistat totuși cu disperare să o audieze pe aceasta parte, mizând pe circul mediatic care îl va ajuta să își justifice decizia de tip stalinist de condamnare.

Paradoxal este că inclusiv în cuprinsul acestei decizii judecătorul arată în mod clar că faptele legate de această parte nu pot fi analizate pentru că intervenise deja de mai mulți ani prescripția răspunderii penale privitor la infracțiunea de act sexual cu minora Mureșan Agnes Arabela.



Dacă e conștient de irelevanța unei probe, un judecător normal nu o mai administrează. Mureșan Agnes Arabela servea însă prea bine scopurilor josnice de instigare a opiniei publice ca să se renunțe la audierea ei. 


IN SCHIMB, dacă mai suportați încă o dovadă a premeditării deciziei finale:
MARTORUL CHEIE ÎN DEMONTAREA ACUZAȚIILOR PENTRU CARE BIVOLARU A FOST CONDAMNAT ÎN FINAL, A FOST SCOS DIN SALĂ CÂND A ÎNCEPUT SĂ ÎȘI SUSȚINĂ DECLARAȚIA! Puerilul motiv aparent al stopării declarației sale a fost că a auzit anterior ce a declarat Mădălina.

LOGODNICUL MĂDĂLINEI ar fi trebuit să fie UNUL DINTRE MARTORII CHEIE ai apărării la readministrarea probatoriului în faza rejudecării în fond de către Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Acesta este martorul Lomoș Remus, logodnicul părții vătămate Dumitru Mădălina care s-a prezentat în fața instanței în data de 23.10.2012 pentru a fi audiat, ocazie cu care i s-a comunicat de către instanță, fără a se pune în discuția părților, că s-a decis deja ”neaudierea”. 

Această măsură este complet ilegală, neexistând în codul de procedură penală. Mărturia lui Lomoș Remus se referă la lipsa relațiilor sexuale dintre Bivolaru Gregorian și logodnica sa Dumitru Mădălina, astfel că decizia instanței ca acesta sa nu mai fie audiat a fost un semnal clar al intenției instanței de a îl condamna pe Gregorian Bivolaru pentru această faptă.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu